Inurriak : adarrez adar 3 urte. / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, Laura Jiménez Quinto, Dolors Todolí Bofí ; berrikusketa teknikoa, Vanesa García Gómez ; kolaboratzailea, Antonio Vicente (ipuina), Esther Echevarria (informazio liburua) ; barruko marrazkiak, Carmen Martín, Albertoyos, David Arnau, Adriana García Magaldi ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Jiménez Quinto, Laura (Ikusten? (Ibaizabal), 2018)
Ikusten? proiektuetan oinarritutako Ibaizabalen Haur Hezkuntzako proiektua da. Karpeta honek jasotzen ditu: ikaslearen koadernoa (proiektuko faseekin lotutako 18 lamina; trokelak eta eranskailuak); informazio liburua; narrazio ipuina; familiarentzako eskutitza; eta material espezifikoaren laminak.