Higidura zirkular uniformea : ariketa 1 - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan higidura zirkular uniformearekin lotutako problema ebatziko dugu pausuz pausu!
DBH, 3. eta 4. mailak BATX., 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak