Higidura zuzen uniformea : ariketa 1 / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan higidura zuzen uniformearekin lotutako problema bat ebatziko dugu pausuz pausu!