Higidura zirkular uniformea / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zer den higidura zirkular uniformea eta zeintzuk diren bere ezaugarriak? Bideo honetan azalduko dizuegu!