Higidura zuzen uniformea / [Jakindun] (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan higidura zuzen uniformea zer den azalduko dizuegu.