Higidura motak : batez besteko abiadura, azelerazioa eta aldiuneko abiadura - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan higidura motak ezberdintzeko gidatxo bat daukazue!
DBH, 3. eta 4. mailak BATX., 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak