Erresistentziak seriean eta paraleloan / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zer egiten duen elektroi batek zirkuito elektriko batean erresistentzia batekin topatzen denean? Gauza berdina izango da erresistentziak seriean edo paraleloan egotea? Zer izan behar dugu kontuan erresistentzia totala kalkulatzerakoan? Bideo honetan azalduko dizuegu!