Korronte elektrikoa era sinplean - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Korronte elektrikoa zer den eta zeintzuk diren bere ezaugarri nagusiak jakin nahi? Sakatu play!!
DBH, 4. maila BATX., 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak