Angeluen erlazioa plano inklinatuan - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Plano inklinatuekin lan egiterakoan, jakin badakigu alfa angeluak berdinak direla baina... noizbait azaldu dizuete zergatik? Sakatu play eta erantzungo dugu zuen zalantza!
DBH, 4. maila BATX., 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak