Coulomben legea era sinplean - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Coulomben legearen formula askotan erabiltzen dugu fisikan baina, ondo ulertzen al dugu bere esanahia edo buruz ikasi dugu ondo ulertu barik? Bideo honetan formulan agertzen diren biderkagaiak zer diren azalduko dizuegu!
DBH, 4. maila BATX,, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak