Plano inklinatua era sinplean - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak.Zer izan behar dugu kontuan problema batean plano inklinatua agertzen denean? Bideo honetan azaltzen dizuegu!
DBH, 4. maila BATX,, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak