Kamileren altxorrak - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2007)
6 kontakizun berri: eskulanak, errezetak, jolasak, galderak, bizitza edertzeko aholku txikiak... Liburu hau ondo gorde beharreko altxorra da, gure aisialdia abenturaz eta jolasez beteko baitu. Erabilera anitzeko albuma da hau. Sei ataletan banatuta dago liburua eta atal bakoitzak sei proposamen ditu: ipuintxoa ipuinaren ulermena ebaluatzeko galderak jolas proposamena errezeta eskulana Kamileren aholku txikia Haurren eguneroko bizitza da hogeita hamasei proposamenen ardatza, tonu didaktikoan denak ere.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur-jolasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Errezetak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura