Marruskadura indarra era sinplean - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zer den marruskadura indarra? Bideo honetan azaltzen dizuegu!
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak