Marruskadura indarra era sinplean / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zer den marruskadura indarra? Bideo honetan azaltzen dizuegu!