Lana eta potentzia : ariketa 2 : energia potentziala eta energia zinetikoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Helikoptero baten motorra hondatzen bada hegan dagoen bitartean... barruan dauden pertsonek aukerarik al daukate bizirik irauteko? Zeren arabera?