Lana eta potentzia : ariketa 1 - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak.Bideo honetan lana eta potentzia kontzeptuak lantzeko ariketa erraza daukazue (indarra konstantea izanik).
DBH, 3. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak