Lana eta potentzia : ariketa 1 / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak.Bideo honetan lana eta potentzia kontzeptuak lantzeko ariketa erraza daukazue (indarra konstantea izanik).