Lana eta potentzia fisika-kontzeptuak modu errazean - Jakindun Elkartea ([Basauri] : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gure egunerokoan #lana eta #esfortzu kontzeptuak nahasten ditugu. Ba al dakizu zeri deritzogun lana fisikan eta zein den bere definizio matematikoa? Eta potentziarena? Bideo honetan azalduko dizugu.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak