Lana eta potentzia fisika-kontzeptuak modu errazean / [Jakindun] (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gure egunerokoan #lana eta #esfortzu kontzeptuak nahasten ditugu. Ba al dakizu zeri deritzogun lana fisikan eta zein den bere definizio matematikoa? Eta potentziarena? Bideo honetan azalduko dizugu.