Zer dira zenbaki errealak?, ze mota daude?, nola erabiltzen dira? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan zenbaki errealak zer diren eta nola erabiltzen diren ikusiko dugu. Nola motak desberdinak dauden eta zeintzuk diren aztertuko dugu.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak