Monomio eta polinomioen arteko zatiketak : azalpena : ariketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaur 4. DBHko matematika bideo honetan monomio eta polinomioen arteko zatiketak nola egiten diren ikusiko dira. Ariketa pare bat ere egingo ditugu.