Bihurketa faktoreak : azalpena adibidearekin - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoa garrantzi handikoa da, honek bihurketa faktoreekin ikusia du. Oso erabilia da bai fisikan eta bai matematikan horregatik ondo ulertzea garrantzi handia dauka.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak