Frakzioak : zer dira?, nola erabiltzen dira? : azalpena adibidearekin - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan frakzioak ikusiko ditugu. Hobeto ulertzeko azalpenaz gain, ariketa para bat egingo ditugu.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak