Frakzioak : zer dira?, nola erabiltzen dira? : azalpena adibidearekin / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan frakzioak ikusiko ditugu. Hobeto ulertzeko azalpenaz gain, ariketa para bat egingo ditugu.