Prisma eta prismaren azalera : zer dira? : azalpena / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Zer moduz zaudete? Aste honetako bideoa matematikarekin zer ikusia dauka, prisma zer diren ikusiko dugu.