Pitagorasen teorema, antzekotasunak : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan Talesen teoremarekin jarraituz antzekotasunak ikusiko ditugu ariketa bat eginez.