Pitagorasen teorema : ariketa azalpenarekin - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan pitagorasekin jarraituz ariketa bat egingo dugu, pitagorasen teorema zertan datza esteka honetan azaltzen dugu.
DBH, 2., 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak