Pitagorasen teorema : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan Pitagorasen teorema ikusiko dugu, hau hobeto ulertzeko adibide baten bidez azalduko dugu.
DBH, 2., 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak