Bideak, aldapak eta bihurguneak - Zabala, Juan Luis (Donostia : Elkar, 2007)
Bizikleta maite duen neska gazte bat, neba txirrindulari profesionala duena eta bera ere kirol horretan saiatzen dena: horra istorio honetako protagonista eta kontalaria, hilabetean zehar idatzitako egunerokoaren bitartez bere kezka eta gorabeherak agertuko dizkiguna. Bizitza ez da ziklismora mugatzen ordea: hor dira liburuak, musika, mutilak... baita txirrindularitza batere axola ez zaien lagunak ere, Amaia bezala.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Bizikleta-lasterketak; Haur eta Gazteentzako Literatura