Posizio neurriak : mediana eta kuartilak kalkulatzea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Mediana eta kuartilak zer diren jakin nahi? Sakatu play!
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak