Maiztasun taulak : mediana eta kuartilak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan zelan lortzen diren mediana eta kuartilak maiztasun taula batetik abiatuta ikusiko dugu.
DBH, 2., 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak