Maiztasun taulak : maiztasun metatuak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Maiztasun taula bat erabilita maiztasun metatuak zelan kalkulatzen diren ikusiko dugu bideo honetan.