Zentralizazio parametroak maiztasun tauletan : batez bestekoa eta moda / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan kalkulatzen den batez bestekoa maiztasun taula batetik abiatuta? Eta moda zelan lortu? Bideoan azalduko dizuegu!