Maiztasun taulak : maiztasun erlatiboa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan kalkulatu maiztasun erlatiboa? Bideo honetan azalduko dizugu!
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak