Maiztasun taulak : maiztasun absolutua / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak.Maiztasun taulak oso baliagarriak izango zaizkigu, adibidez, ikerketa bateko datuak antolatzeko. Ba al dakizue zeri deritzon maiztasun absolutua?