Banaketa alderantziz proportzionalak : problema (1) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan banaketa alderantziz proportzionalen problemak urratsez urrats zelan ebatzi azalduko dizuegu.
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak