Magnitude zuzenki proportzionalak : proportzionaltasun konstantea / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan magnitude zuzenki proportzionalak zer diren azalduko dizuegu!