Funtzio linealak : grafikotik ekuaziora I / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan lortu funtzio baten ekuazioa bere irudikapen grafikotik abiatuta? Bideo honetan azalduko dizugu!