Funtzio linealak irudikatzea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2019)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan funtzio-linealaren ekuazioa erabiliko dugu funtzioa irudikatzeko, balio-taula eratzeko beharrik gabe.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak