Zuzen baten malda / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan kalkulatu zuzen baten malda grafiko batetik abiatuta? Bideo honetan azalduko dizuegu!