Lehehengo mailako ekuazioak : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien ikasgaiak. Bideo honetan Asier Riesgok, Eibarreko atezainak, ezezagun bakarreko ekuazioak zelan ebazten diren azalduko digu.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak