Lehehengo mailako ekuazioak : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien ikasgaiak. Bideo honetan Asier Riesgok, Eibarreko atezainak, ezezagun bakarreko ekuazioak zelan ebazten diren azalduko digu.