Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 3 : erpina II / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan bigarren mailako funtzio baten erpina kalkulatuko dugu.