Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 4 : ebakitze puntuak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bigarren mailako funtzioak irudikatzeko oso baliagarriak diren bi puntu (ebakitze puntua ordenatuetan eta ebakitze puntua abszisetan) zelan lortzen diren azalduko dizuegu bideo honetan.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak