Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 1 : erpina - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan, bigarren mailako funtzioak irudikatzeko -eta behin parabolaren erpina ezagututa- koordenatuen taula osatuko dugu.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak