Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 1 : erpina / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan, bigarren mailako funtzioak irudikatzeko -eta behin parabolaren erpina ezagututa- koordenatuen taula osatuko dugu.