Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 2 : erpina - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bigarren mailako funtzioak irudikatzeko puntu garrantzitsuenetariko bat parabolaren erpina da. Funtzioaren ekuaziotik abiatuta, bideo honetan erpina zelan lortu azalduko dizuegu.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak