Funtzio linealak : sarrera - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan funtzio linealei sarrera emango diegu oinarrizko ezaugarriak azalduz.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak