Ardatz kartesiarretan koordenatuak irudikatzea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan plano kartesiarrean puntu bat zelan irudikatzen diren azalduko dizuegu.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak