Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 1 - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan bigarren mailako funtzioak irudikatzeko aurretiaz jakin beharreko oinarrizko ezaugarriak azalduko dizkizuegu.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak